اگر می خواهید برای صبحانه خود یک نان عالی و بی نظیر درست کنید با این آموزش سایت مجله آشپزی آسمان همراه باشید تا به شما طرز تهیه کامل نان حلوایی در منزل را آموزش بدهیم.
پخت این نان بسیار ساده است پس نگران نباشید و شروع کنید.
مواد لازم نان حلوایی |
تخم مرغ |
۱ عدد |
شیر یا آب ولرم |
۱۲۰ گرم - نصف لیوان |
پودر خمیر مایه |
۵ گرم - یک قاشق مرباخوری |
شکر |
30 گرم - 2 قاشق غذاخوری |
روغن مایع |
40 گرم - 4 قاشق غذاخوری |
آرد سفید |
یک و نیم تا دو لیوان |
نمک |
یک چهارم قاشق چایخوری |
حلوا ساده یا زعفرانی و ... |
به میزان لازم |
مراحل تهیه نان حلوایی
1. برای درست کردن این نان خوشمزه ابتدا خمیر مایه را به عمل می آوریم. برای این کار یک قاشق مرباخوری شکر را داخل نصف لیوان شیر می ریزیم و مخلوط می کنیم. سپس پودر خمیر مایه را اضافه می کنیم و درب ظرف را می گذاریم و به مدت 5 تا 10 دقیقه صبر می کنیم تا خمیر مایه به عمل بیاید.
2. حال در یک ظرف دیگر تخم مرغ را کمی هم می زنیم تا از لختگی دربیاد. سپس شکر، روغن مایه و نمک را اضافه می کنیم و مواد را باهم مخلوط می کنیم.
3. حالا خمیر مایه به عمل آمده را اضافه می کنیم و در انتها آرد الک شده را به تدریج و به صورت کم کم اضافه می کنیم و هم می زنیم. توجه کنید میزان گفته شده آرد تقریبی است و باید آرد را تا جایی اضافه کنید که خمیر به دست نچسبد. ریختن اضافی آرد لطافت خمیر را می گیرد. پس به اندازه بریزید.