به مجله آموزشی و آشپزی آسمان خوش آمدید

۲ مطلب در شهریور ۱۳۹۹ ثبت شده است

رسپی کامل طرز تهیه چیز کیک نسکافه در خانه

رسپی کامل طرز تهیه چیز کیک نسکافه در خانه
 
طرز تهیه چیز کیک نسکافه خوشمزه و مجلسی مرحله به مرحله در خانه، chiz-cake-neskafe
اگر به دنبال یک رسپی کامل و عالی برای چیز کیک نسکافه می گردید این آموزش را از دست ندهید. مجله آموزشی و آشپزی آسمان در شهریور ماه 99 با این پست بروزرسانی شد آن را از دست ندهید : : رسپی چیز کیک نسکافه
مواد لازم چیز کیک نسکافه
تخم مرغ  ۲ عدد
شکر ۱۵۰ گرم - دو سوم لیوان
شیر ۱۲۰ گرم  - نصف لیوان
روغن مایع ۸۰ گرم  - یک سوم لیوان
آرد سفید  ۲۰۰ گرم - یک و یک سوم لیوان
پودر نسکافه یا قهوه یک قاشق غذاخوری
پودر کاکائو یک و نیم قاشق غذاخوری
بیکینگ پودر 4 گرم - یک قاشق مرباخوری سرخالی
وانیل نصف قاشق چایخوری
مراحل تهیه چیز کیک نسکافه

1. برای درست کردن چیز کیک نسکافه، ابتدا شیر را گرم می کنیم. سپس نسکافه یا قهوه را اضافه و حل میکنیم. حالا صبر می کنیم تا شیر کمی از دما بیفتد.

ادامه مطلب...
۳۰ شهریور ۹۹ ، ۲۰:۲۴ ۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
فرزاد امیری

آموزش کامل درست کردن نان حلوایی برای صبحانه

آموزش کامل درست کردن نان حلوایی برای صبحانه

طرز تهیه نان حلوایی به صورت خوشمزه و مجلسی در منزل، nane halvayi

اگر می خواهید برای صبحانه خود یک نان عالی و بی نظیر درست کنید با این آموزش سایت مجله آشپزی آسمان همراه باشید تا به شما طرز تهیه کامل نان حلوایی در منزل را آموزش بدهیم.

پخت این نان بسیار ساده است پس نگران نباشید و شروع کنید.

 

مواد لازم نان حلوایی
تخم مرغ  ۱ عدد
شیر یا آب ولرم ۱۲۰ گرم - نصف لیوان
پودر خمیر مایه  ۵ گرم - یک قاشق مرباخوری
شکر 30 گرم - 2 قاشق غذاخوری
روغن مایع 40 گرم - 4 قاشق غذاخوری
آرد سفید یک و نیم تا دو لیوان
نمک یک چهارم قاشق چایخوری
حلوا ساده یا زعفرانی و ... به میزان لازم

مراحل تهیه نان حلوایی

1. برای درست کردن این نان خوشمزه ابتدا خمیر مایه را به عمل می آوریم. برای این کار یک قاشق مرباخوری شکر را داخل نصف لیوان شیر می ریزیم و مخلوط می کنیم. سپس پودر خمیر مایه را اضافه می کنیم و درب ظرف را می گذاریم و به مدت 5 تا 10 دقیقه صبر می کنیم تا خمیر مایه به عمل بیاید.

2. حال در یک ظرف دیگر تخم مرغ را کمی هم می زنیم تا از لختگی دربیاد. سپس شکر، روغن مایه و نمک را اضافه می کنیم و مواد را باهم مخلوط می کنیم.

3. حالا خمیر مایه به عمل آمده را اضافه می کنیم و در انتها آرد الک شده را به تدریج و به صورت کم کم اضافه می کنیم و هم می زنیم. توجه کنید میزان گفته شده آرد تقریبی است و باید آرد را تا جایی اضافه کنید که خمیر به دست نچسبد. ریختن اضافی آرد لطافت خمیر را می گیرد. پس به اندازه بریزید.

ادامه مطلب...
۲۶ شهریور ۹۹ ، ۱۹:۱۴ ۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
فرزاد امیری