آموزش مرحله به مرحله طرز تهیه کوکوی کاهو در خانه

طرز تهیه کوکوی کاهو به روشی خوشمزه و مجلسی در منزل برای 4 تا 5 نفر و 2 نفر ، kookoo-kahoo

 دستور پخت کوکوی کاهو و گردو مرحله به مرحله در منزل

کوکو کاهو یکی دیگر از کوکوهای خوشمزه و لذیذی است که به آسانی تهیه می شود. کوکو از جمله غذاهای سبکی است که می توان آن را در انواع مختلف درست کرد. مانند کوکو سبزی، کوکو سیب زمینی، کوکو قارچ، کوکو ذرت و ...

کوکو کاهو عطر و طعم متفاوتی نسبت به دیگر کوکوها دارد و کافیست یک بار آن را امتحان کنید تا از طعم بی نظیر آن لذت ببرید.

به هر حال اگر با طرز تهیه کوکو کاهو آشنایی ندارید، ما در این آموزش آشپزی بارونک، مواد لازم و دستور تهیه آن را آماده کرده ایم تا شما بتوانید به راحتی در منزل این کوکو کاهوی خوشمزه را به صورت مرحله به مرحله درست کنید.

مواد لازم کوکو کاهو
کاهو ۱ بوته
پیاز رنده شده  ۱ عدد
تخم مرغ  ۴ عدد
مغز گردو  ۵۰ گرم ریز شده
آرد  ۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه  به مقدار لازم

مراحل تهیه و پخت کوکوی کاهو و گردو

1. در ابتدا کاهو را برگ برگ کرده و تمیز می شوییم و در آبکش می ریزیم تا آبش کامل خشک شود. بعد از خشک شدن، در یک کاسه بزرگ کاهو ها را ریز خرد می کنیم. مغز گردوها را هم ریز خرد کرده و به کاهو اضافه می کنیم.

2. در ادامه پیاز رنده شده، تخم مرغ، نمک، فلفل و آرد را به کاهو اضافه می کنیم و با قاشق خوب هم می زنیم تا مواد یک دست شود.

3. حالا در یک تابه مقداری روغن می ریزیم و روی حرارت می گذاریم تا داغ شود. بعد از داغ شدن مایه کوکو را به آرامی در تابه می ریزیم و با قاشق صاف می کنیم. حرارت را هم کم می کنیم تا کوکو مغز پخت شود.

4. بعد از سرخ شدن، کوکو را به 4 قسمت تقسیم می کنیم و آنها را برمی گردانیم تا طرف دیگر کوکوها هم برشته شود. بعد از تمام شدن کوکوها را در ظرف می کشیم و با خیارشور، گوجه و سس کچاب تزیین می کنیم. امیدواریم از خوردن این کوکوی خوشمزه لذت ببرید.

منبع : طرز تهیه کوکو کاهوی مجلسی