طرز تهیه و مواد لازم مربای آلبالو برای مهمانی

طرز تهیه مربای آلبالو خوشمزه و مجلسی در منزل مرحله به مرحله، morabaye albaloo

دستور پخت مربای آلبالو خوشمزه و مجلسی در منزل

مربای آلبالو یکی از مرباهای خوشمزه و پرطرفدار ما ایرانیان است. همانطور که می دانید مرباها جزو خوراکی هایی هستند که اکثرا در وعده صبحانه با کره و خامه سرو می شوند. شما هم اگر می خواهید یک مربای خانگی با دستپخت خودتان درست کنید، می توانید با این آموزش آشپزی به آسانی یک مربای آلبالو خوشمزه و خوش رنگ کارخانه ای را در منزل و در کمترین زمان درست کنید.

به هر حال اگر با طرز تهیه مربای آلبالو آشنایی ندارید، ما در این دستور تهیه مربا در مجله بارونک، مواد لازم و دستور تهیه این مربای خوشمزه را آماده کرده ایم تا شما بتوانید با این آموزش ساده مجله آشپزی بارونک، به راحتی در منزل این مربای آلبالو خوشمزه را به صورت مرحله به مرحله درست کنید.

مواد لازم مربای آلبالو
آلبالو  ۲ کیلوگرم
شکر ۲ کیلوگرم
وانیل  یک دوم قاشق مرباخوری

مراحل تهیه مربای آلبالو

1. برای درست کردن مربای آلبالو، ابتدا چوب آلبالوها را جدا کرده و آنها را خوب می شوییم. سپس با هسته گیر یا دست هسته آلبالوها را در می آوریم.

2. بعد از اینکه هسته آلبالوها تمام شد، یک قابلمه مناسب برمی داریم و یک لایه آلبالو داخل آن می ریزیم و یک لایه هم شکر روی آنها می ریزیم. به این ترتیب آلبالو و شکر را در چند مرحله روی هم می ریزیم و درب قابلمه را می گذاریم.

3. قابلمه را به مدت یک روز داخل یخچال می گذاریم تا آلبالو کاملا آب بیندازد. دقت داشته باشید که برای خوشرنگ شدن مربا، آلبالو را داخل قابلمه لعابی یا استیل بریزید.

4. بعد از یک روز قابلمه آلبالو را روی حرارت می گذاریم تا به جوش بیاید. در این فاصله کف روی مربا را مرتب با یک گفگیر برمی داریم.

5. پس از اینکه مربا حدود ۳۰ دقیقه جوشید و شربت آن قوام آمد، قابلمه را از روی حرارت برمی داریم و وانیل را اضافه می کنیم و یک بار مربا را هم می زنیم تا یک دست شود. اگر شربت مربا زیاد بود، می توانید مقداری از شربت آن را بردارید و به عنوان شربت آلبالو استفاده کنید.

6. در انتها بعد از خنک شدن مربا ، آن را داخل ظرف های شیشه ای درب دار می ریزیم و در یخچال نگهداری می کنیم.

نکات پخت مربای آلبالو

1. برای اینکه مربا کپک نزند، در حین پخت آن را با قاشق استیل کاملا تمیز هم بزنید و بهتر است برای هر بار هم زدن قاشق را بشویید.

2. دقت کنید اگر آلبالو زیاد بجوشد، تیره شده و له می شود.

3. اگر آب آلبالو زیاد بود، می توانید به عنوان شیره شربت از آن استفاده کنید