چگونه کیک زعفرانی درست کنیم؟

طرز تهیه کیک زعفرانی خانگی به صورت خوشمزه و مجلسی در خانه برای 2 تا 4 نفر، cake-zaferani

دستور تهیه کیک زعفرانی ساده با بافتی نرم و اسفنجی

کیک زعفرانی یک نوع کیک مجلسی خوشمزه با بافتی نرم و اسفنجی می باشد و شما می توانید این کیک را برای وعده صبحانه یا عصرانه خود درست کنید. ما در این آموزش طرز تهیه کیک اسفنجی را بدون شیر و با ماست برای شما آماده کرده ایم.

به هر حال در صورتی که تمایل داشته باشید کیک زعفرانی درست کنید با استفاده از این آموزش کیک پزی سایت بارونک، به آسانی می توانید کیک زعفرانی خوشمزه و مجلسی به صورت مرحله به مرحله در منزل درست کنید.

مواد لازم کیک زعفرانی
تخم مرغ  ۳ عدد
ماست ۱۲۰ گرم - نصف لیوان
روغن مایع ۱۰۰ میلی - دو سوم لیوان
شکر  ۲۱۰ گرم - یک لیوان
آرد سفید ۳۰۰ گرم- دو لیوان
زعفران  ۱۵ میلی - دو تا سه قاشق غذاخوری
گلاب  ۷۵ میلی - یک سوم لیوان
بیکینگ پودر 5 گرم - یک قاشق مرباخوری
وانیل نوک قاشق

مراحل تهیه کیک زعفرانی

1. برای درست کردن کیک زعفرانی ابتدا در یک ظرف مناسب تخم مرغ + شکر + وانیل را به مدت 5 دقیقه با همزن هم می زنیم تا کرمی رنگ شود. سپس روغن مایع را اضافه می کنیم و بعد از چند باری هم زدن ماست را اضافه می کنیم.

2. در این مرحله زعفران و گلاب را اضافه می کنیم. گلاب اختیاری است می توانید حذف کنید. در ادامه آرد و بیکینگ پودر را الک می کنیم و داخل مواد می ریزیم و با قاشق یا لیسک هم می زنیم.

3. حالا داخل قالب مورد نظر خود را با روغن جداکننده کیک از قالب چرب می کنیم و یا اینکه از کاغذ روغنی استفاده می کنیم. (طرز تهیه روغن جداکننده کیک از قالب)

4. حالا مایه کیک را داخل قالب می ریزیم و در فر از قبل گرم شده با دمای 170 درجه سانتی گراد به مدت 45 دقیقه استراحت می دهیم تا بپزد. توجه کنید به دلیل اینکه حرارت فرها باهم متفاوت است زمان گفته شده تقریبی است.

5. برای اطمینان از پخت کیک زعفرانی خود می توانید چوب خلال تمیز را داخل کیک فرو ببرید اگر تمیز بیرون آمد کیک شما به طور کامل پخته است. شما می توانید این کیک را با پودر نارگیل و شکلات داغ تزیین و بعد سرو کنید. امیدواریم از خوردن این کیک زعفرانی خوشمزه و مجلسی لذت ببرید.

منبع : کیک زعفرانی اسفنجی 

همچنین ببینید :