کیک گردویی از کیک های خوشمزه و معروف و از آن دسته کیک هایی است که به آسانی می توان آن را در منزل درست کرد و به عنوان یک عصرانه مقوی در کنار جایی آن را سرو کرد.
امروزه کیک گردویی را با روش ها و مواد مختلفی درست می کنند برای مثال کیک گردویی کشمشی، کیک گردویی با ماست، کیک گردویی خامه ای و موزی.
به هر حال اگر تمایل داشته باشید کیک وانیلی گردویی درست کنید، با این دستور پخت کیک، به تنهایی در منزل می توانید کیک گردویی خوشمزه و خوش طعم به صورت مرحله به مرحله درست کنید. در ادامه با طرز تهیه کیک گردویی با وب سایت بارونک همراه باشید.
مواد لازم کیک گردویی | |
---|---|
آرد | ۲ پیمانه |
شکر | ۱ پیمانه |
تخم مرغ | ۳ عدد |
شیر | ۱ پیمانه |
روغن مایع | نصف پیمانه |
بکینگ پودر | 1 قاشق چایخوری |
گردو خرد شده | نصف پیمانه |
وانیل | به مقدار کم |
1. برای درست کردن کیک گردویی در منزل، ابتدا همه مواد را از یخچال خارج می کنیم تا به دمای محیط برسند. برای شروع تخم مرغ + شکر + وانیل را حدود 8 دقیقه با دور متوسط همزن هم می زنیم تا یکدست و حجیم تر شود.
2. سپس شیر و روغن مایع را اضافه می کنیم و فقط در اینکه با بقیه مواد مخلوط شوند هم می زنیم. پس از آن بیکینگ پود و آرد را که از قبل 3 بار الک کردیم در چند مرحله و به صورت تدریجی اضافه می کنیم و هم می زنیم تا مایه کیک یکنواختی بدست آید. توجه کنید حواستون باشد زیاد هم نزنید چون در این صورت پف تخم مرغ ها می خوابد. با همزن کمتر از یک دقیقه هم بزنید.
3. پس از آماده کردن مایع کیک، قالب انتخابی خود را برای این کیک با روغن چرب می کنیم و کمی آرد می پاشیم. سپس یک سوم از مایه کیک را داخل قالب می ریزیم و به ما بقی مایه کیک گردوهای خرد شده اضافه می کنیم و بعد تو قالب می ریزیم.
4. حالا قالب را داخل فر از قبل گرم شده با دمای 160 درجه سانتی گراد به مدت 40 تا 50 دقیقه می گذاریم تا بپزد. برای اطمینان از پخت کیک می توانید چوب خلال تمیز را داخل کیک فرو ببرید، اگر تمیز بیرون آمد، کیک شما به طور کامل پخته است. (برای گرم کردن فر باید آن را از 15 دقیقه قبل با دمای گفته شده روشن کنید.)
5. پس از اینکه کیک وانیلی و گردویی شما به طور کامل پخت آن را از فر بیرون می آوریم و در صرت تمایل با گاناش شکلاتی یا سس کارامل آن را تزیین و بعد سرو کنید. امیدواریم از خوردن این کیک گردویی خوشمزه لذت ببرید.