سالاد فصل یکی از خوشمزه ترین و محبوب ترین سالادهای ایرانی است که اکثر ما در وعده های غذایی خود ، کنار غذای اصلی سرو می کنیم و یا اینکه در مجالس و مهمانی برای پذیرایی از مهمان ها استفاده می شود. شاید یکی از دلایل محبوب شدن بیش از حد سالاد فصل در بین ایرانیان ، دستور تهیه ساده آن و استفاده از مواد ساده همانند کاهو ، کلم ، خیار ، گوجه فرنگی و هویج می باشد. در این پست آموزش آشپزی بارونک ، با آموزش کامل ترین روش طرز تهیه سالاد فصل به همراه مواد لازم برای 4 نفر با ما همراه باشید.
مواد لازم سالاد فصل | |
---|---|
کاهو تازه | ۲ عدد |
کلم برگ قرمز | ۱ عدد کوچک |
کلم برگ سفید | ۱ عدد کوچک |
خیار | 3 عدد |
هویج | 2 عدد |
سس مایونر | به میزان لازم |
شکر | به میزان لازم |
آبلیمو | به میزان لازم |
نمک | به میزان لازم |
مراحل تهیه سالاد فصل
ابتدا برگ های کاهو ، کلم برگ قرمز و سفید را جدا می کنیم و به صورت ریز خرد می کنیم و در ظرفی که برای سالاد انتخاب کرده ایم با سلیقه خودتون تزیین کنید. ما برای اینکه زیبایی سالاد بیشتر شود از دو نوع کلم برگ سفید و قرمز استفاده کرده ایم که شما می توانید در صورت تمایل فقط از کلم برگ سفید استفاده کنید.
حالا گوجه و خیارها را پوست بگیرید و به صورت حلقه ای و با قطرهای هم اندازه برش دهید و پس از برش ، خیار و گوجه را بر روی سالاد با سلیقه خودتان بچینید. بعد از آن هویج ها را پس از شستن پوست بگیرید و بر روی سالاد به صورت باریک رنده کنید.
در این مرحله باید سس سالاد فصل را آماده کنیم برای این کار به سس مایونر ، مقداری شکر ، آبلیمو و نمک اضافه کنید و بعد از هم زدن کامل بر روی سالاد بریزید. البته شما می توانید سس را ظرف مخصوص سس خوری بریزید و به همراه سالاد سرو کنید.